Om meg

Jeg heter Norun Sanderson og er astrolog utdannet ved Astrologiskolen Herkules i Oslo. Det som særlig fascinerer meg ved astrologi er hvordan det kan fortelle noe om hva som driver / motiverer de valgene vi tar i livet, for eksempel når det gjelder yrke eller livsvei. Jeg er også spesielt interessert i en persons indre landskap og utvikling.

Astrologi har vært en hovedinteresse for meg siden tidlig i tenårene, men det var først i voksen alder at jeg tok utdannelse innen dette faget. Jeg ble uteksaminert fra Profesjonsstudiet i Esoterisk Astrologi (4 år) ved Astrologiskolen Herkules i 2013 og har senere tatt ulike fordypningskurs og et påbyggende 5. år ved samme skole. I tillegg har jeg tatt kurs ved Faculty of Astrological Studies og i astrologisk psykologi (Huberastrologi) ved API UK.

Til daglig jobber jeg innenfor høyere utdanning, og er lærer ved Astrologskolen Herkules hvor jeg de siste årene har hatt ansvar for gjennomføring av digitale lærerstyrte kollokvier for studenter tilknyttet skolens avdeling i Oslo.